* Услугата е предплатела 100% 

Получавате разработения проект в рамките на 14 дена

Консултация за дизайн / Пакет BASIC

Основната функция на консултацията е да си направим среща с Вас и в рамките на два часа да се запознаем с вашите вкусове, желания и очаквания, както и да обсъдим различни възможни решения, свързани с дизайна, за да достигнем до желания от Вас резултат. По време на нашите консултации ние се превръщаме в партньори и изграждаме взаимно доверие.

Ще обсъждаме различни стилове, цветове и архитектурни възможности. Заедно ще вземем предвид предимствата и недостатъците на дадено разпределение, като преминаването през различните варианти и етапи на планиране за да открием най-доброто решение за Вас.

След срещата ще получите разработен проект с предложения на различни стилове или интерпретации на един такъв, цветови гами, избор на мебели, дамаски според избрания стил, настилки и аксесоари. Също така ще получите изработен план разпределение на пространството и общ план 3Д.

Влезте на линка и вижте какво може да очаквате да получите за този етап

Тук можете да решите да продължите без нас и на база изпратения файл да реализирате сами проекта. Ako изберете да спрете до тази фаза ще имате изготвено от нас предложение (на база Вашите вкусове и желания), което би било много полезно избирайки сами да осъществите проекта, без да ползвате допълнителни услуги на интерорно студио или дизайнер. Ще ви улесни в избора на настилки, материали и мебели по примери подадени от нас.

Също така може да продължим заедно с втора стъпка, която е интериорното проектиране

Нашата експертност може да бъде полезна и при по-нестандартни желания, свързани с мечтаното обзавеждане. Затова ще споделяме заедно най-смелите си идеи. Ние работим, за да постигнем общите ни цели и да предоставим на Вас пълен списък от интериорни услуги.

  • интериорно проектиране
  • управление на проекти
  • производство на мебели по поръчка или уникати

* Услугата Консултация за дизайн е много подходяща и за по-нестандартен подарък, под формата на ваучер, който може да направите на Ваш близък и обичан човек. Ваучера е валиден в рамките на 1 година.